Mata undskylder sit røde kort

På sin blog undskylder Juan Mata for sit røde kort i kampen mod West Bromwich, der samtidig var hans første i karrieren.

Juan Mata fik en uheldig rolle i nederlaget mod West Bromwich, da han i kampens første halvleg blev sendt tidligt i bad efter to gule kort med kun 158 sekunders mellemrum.

Det var spanierens første røde kort i karrieren, og på sin blog undskylder en ydmyg Mata nu episoden over for holdkammeraterne og klubbens fans.

– Efter næsten 500 kampe som professionel fodboldspiller, blev jeg søndag sendt ud for første gang i min karriere. Som I kan forestille Jer, er det ikke nemt for mig at skrive det her. 

– Det er en ny og underlig situation, som ikke er nem at tage til mig, men vi lærer af alting. Jeg ved, at i fodbold ser vi situationer som denne hver uge, men det gør ondt på mig, at mine holdkammerater var nødt til at kæmpe 10 mand i så lang tid. 

Spanieren, der har scoret 24 mål i 92 kampe for United, føler dog også, at det røde kort var lidt til den hårde side.

– Jeg føler, at begge kendelser var skrappe. Mange gange ser man alvorlige forseelser, der ikke straffes på samme måde, men samtidig kunne jeg have undgået dem (frisparkene, red.) og jeg tager ansvaret, lyder det fra Mata, der samtidig er ude med en undskyldning til klubbens fans:

– Det efterlader mig også med en dårlig smag i munden over for klubbens fans, der rejste med til stadion, og dem, som kiggede med hjemmefra. Men jeg må arbejde videre og jeg har allerede rettet fokus på næste kamp, derbyet med Liverpool i Europa League

Mata’s røde kort betyder, at han sidder ude med karantæne når United på søndag tager imod West Ham i FA Cup-kvartfinalen.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Van Gaal: CL-deltagelse kræver sejre i de resterende kampe

Næste artikel

U21: Klar til semifinalen i MSC

ANNONCE