Van Gaal: Det må ikke ske

Uniteds cheftræner ærgrer sig enormt over den forspildte mulighed for selv at afgøre, hvorvidt man vil ende i top fire, efter man smed en 2-1-føring over styr med tyve minutter igen mod The Hammers.

Manchester United-manager Louis van Gaal er en skuffet mand, efter han her til aften har måttet se drømmen om fjerdepladsen blive vasket ud med aftenvandet, efter hans hold tabte 3-2 til West Ham.

Det så ellers godt ud, efter Anthony Martial sparkede gæsterne i front efter 72 minutter, men på to sene scoringer på dødbolde fik The Hammers altså slukket håbet for Louis van Gaals tropper, og det ærgrer naturligvis hollænderen.

– Det er meget skuffende, eftersom vi jo var foran. Vi tabte kampen på grund af dødboldende, siger en skuffet Louis van Gaal ifølge BBC og uddyber:

– Som manager vil du aldrig være tilfreds, men når du er foran med 2-1 efter 70 minutter (72, red.), så er du simpelthen nødt til at brede banen ud og holde bedre på bolden.

Ikke påvirket af West Ham-ballade

Selvom Louis van Gaal tit har været god for en afværgende bemærkning eller to om andre faktorer end selve kampene, vil han dog ikke i aften pege på urolighederne inden kampen som udslagsgivende. De er en del af spillet, mener hollænderen.

– Sådan er betingelserne for os som professionelle i den her verden. Vi ved, det kan ske, så vi er nødt til at leve med det. Med tyve minutter igen var vi foran 2-1, så jeg synes ikke, det havde nogen betydning, mener hollænderen, som dog stadig tror, at top fire er en mulighed.

– Jeg tror stadig, det er muligt, men det er ikke længere noget, vi selv kan afgøre, og det er der, forskellen ligger, slutter en skuffet van Gaal.

Med nederlaget er Champions League-deltagelse altså ude af hollænderens hænder. Dette, da Manchester City er to point foran med en bedre målscorer, og derfor kan sikre sig Champions League-bold med sejr over Swansea i weekenden. 

United slutter af med en hjemmekamp mod Bournemouth i weekenden, inden FA Cup-finalen mod Crystal Palace venter weekenden efter.

Den 12. maj kommer den nye udebanetrøje – Forudbestil den her

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Bilic: Vores vilje gav os sejren

Næste artikel

- Vi gav dem sejren

ANNONCE