“Van Gaal er perfektionist”

Manchester United har fået en af verdens bedste trænere i Louis van Gaal, lyder det fra Ronald de Boer.

Manchester United-fans kan godt glæde sig til at se deres klub under Louis van Gaals kyndige ledelse. 

Sådan lyder det fra Ronald de Boer, der tidligere har arbejdet sammen med den 62-årige hollænder, og som i dag er tilknyttet trænerstaben i Ajax Amsterdam. 

– Jeg tror, at i og med at han vil være den bedste, vil han også kunne tale sproget, så han kommer til at tage et sprogkursus, så han kan lære det hurtigt. Det var det samme i Spanien og Tyskland, fordi han er så dedikeret i alt, han gør. Han vil have respekt, det er klart, men han vil gøre det uden tvivl og udtrykke sig på det lokale sprog, siger de Boer til ManUtd.com. 

– Han er meget perfektionistisk. Han vil have, at alt er meget organiseret – hans planlægning og træningssessioner – så han har et vejkort foran sig, fortsætter de Boer. 

Kræver tålmodighed

Den tidligere hollandske landsholdsspiller er ikke i tvivl om, at de detroniserede engelske mestre har fået en af de bedste hoveder i managerverden. 

Men det kræver, at United er tålmodige. 

– Jeg mener, at I har fået en af verdens bedste managere, så muligheden for at få succes er stor. Det tror jeg, især hvis man er tålmodig, for han vil få succes i og med, at han er så stålsat på at gøre det godt og pga. hans vision, lyder det fra de Boer. 

Louis van Gaal tiltræder i United umiddelbart efter VM, hvor han står i spidsen for Holland. 

Holland sikrede sig i går avancement til ottendedelsfinalen med en 3-2-sejr over Australien. 

Forrige artikel

Evra hylder fransk holdånd

Næste artikel

Hodgson: Forventer meget af Rooney

ANNONCE