Van Gaal: Falcao kan kun spille 20 min.

Louis van Gaal ville gerne bruge Radamel Falcao på andetholdet, men bliver nødt til at udtage ham pga. de mange skader i truppen.

Radamel Falcao har haft svært ved at slå til siden skiftet til Old Trafford, og nu slår Louis van Gaal fast, at det kun er pga. en lang skadesliste, at colombianeren er med på førsteholdet. 

For stod det til den 63-årige hollænder, skulle Falcao spille sammen med andetholdet for at komme i ordentlig form. Og på spørgsmålet om, hvorvidt angriberen er tilfreds med at blive brugt som indskifter, lyder det tørt fra van Gaal. 

– Det er jeg ikke interesseret i. Han bliver nødt til at følge min filosofi – forstår I det? Det er derfor, jeg er her, siger van Gaal ifølge London Evening Standard og fortsætter. 

– Jeg har udtaget ham på trods af det faktum, at han kun kan spille i 20 minutter, fordi tempoet i Premier League er det højeste. 

Falcao står blot noteret for syv kampe og et mål siden skiftet fra Monaco i sommer. 

Senest er den tidligere FC Porto-spiller kommet tilbage fra en lægskade. Derfor er det ifølge van Gaal ikke optimalt, at Falcao allerede er tilbage på førsteholdet. 

– Det er kamptræning (han har brug for, red.). Det ville være bedre, hvis han spillede med andetholdet, men det har jeg ikke mulighed for. For i tirsdag mod Stoke blev Wayne Rooney skadet. Jeg blev nødt til at tilpasse mig holdets behov, siger van Gaal. 

Radamel Falcao er tilknyttet United på en etårig lejeaftale med mulighed for en permanent kontrakt efter sæsonen. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Southampton - Manchester United

Næste artikel

Koeman: Van Persie kommer tilbage

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share