Van Gaal: Ledere er under udvikling

Som en konsekvens af sommeren generationsskifte, hvor rutinerede spillere som Ferdinand, Vidic og Evra forlod Manchester United, har flere eksperter kritiseret Manchester United for at mangle ledere på banen. Louis van Gaal mener, at den næste generation af ledere er på vej.

Forhenværende spiller og førsteholdstræner i United, Phil Neville, har for nyligt udtalt, at Manchester Uniteds eneste leder inden for banens hvide kridtstreger i den nuværende spillertrup er United-anfører, Wayne Rooney.

Ifølge Louis van Gaal tager det tid at udvikle ledere på et fodboldhold. Dét at bygge et hold op er en proces, der tager tid, og lederskab er ikke noget du får serveret, men derimod noget, der kommer med erfaring.

– Leadership is a process. You don’t go from one day to the next and become a leader, udtaler Louis van Gaal.

Hollænderen ser da også positive takter i forhold til at udvikle ledere i den nuværende spillertrup.

– It’s a process and now a lot of players are in that process, tilføjer Louis van Gaal.

Det kunne til tider godt se ud som om, at United manglede ledere på grønsværen i dagens hjemmebanekamp mod Everton. “De røde djævle” sikrede sig dog en hårdt tilkæmpet 2-1 sejr i en underholdende affære, hvor David de Gea hev et par mirakelredninger op af posen i kampens slutminutter.

Holdets anfører og vel nok den mest fremtrædende leder i den normale start 11’er, Wayne Rooney, måtte se til fra sidelinjen i sin første af i alt tre spilledages karantæne efter sit røde kort sidste lørdag mod West Ham United. 

 

 

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van Gaal: De Gea var fantastisk

Næste artikel

Falcao vil forlænge med United

ANNONCE