Van Gaal opdaterer om skader

Under gårsdagens sejr over Liverpool måtte Antonio Valencia lade sig udskifte tidligt i kampen, mens Danny Welbeck led samme skæbte mod Real Madrid. Van Gaal forklarer situationen.

Det blev en ærgerlig fødselsdag for Antonio Valencia, som i går fyldte 29 år, da han meget tidligt i kampen mod Liverpool måtte humpe ud af banen til fordel for Luke Shaw. Det ærgrer Louis van Gaal, som dog ikke ønsker at sætte noget over styr.

– Valencia kunne mærke noget i sine ben. Inden kampen havde jeg allerede fortalt ham, at han var nødt til at lytte til sin krop. Ophobningen af træthed er stor i denne turnering, siger han til manutd.com.

– Alle spillerne vil gerne spille, men du er nødt til at tænke dig om, og det var klogt af ham at lade sig udskifte. Når du kan mærke noget i dit ben er du nødt til at være opmærksom på det.

Danny Welbeck blev efter en flot halvleg skiftet ud kort før pausen mod Real Madrid, og på englænderens umiddelbare reaktion kunne det godt ligne, at den var slem. Heldigvis forsikrer van Gaal, at angriberen har fået det bedre.

– Hans reaktion i dag var god, men det var fornuftigt, at vi ikke spillede ham.

I Manchester får både Anderson, Michael Carrick og Rafael i disse dage behandling for skader. 

Forrige artikel

Van Gaal hylder anfører Rooney

Næste artikel

Rooney: Van Gaal er fantastisk

ANNONCE