Van Gaal: Shaw arbejder fantastisk

Luke Shaw er på vej tilbage i form. Louis van Gaal er imponeret af det unge talents arbejdsiver.

Sommerindkøbet fra Southampton har endnu ikke fået sin gældende debut for Manchester United eftersom en lyskeskade pådraget i USA har holdt ham ude. Derudover var den hollandske cheftræner også ude og kritisere englænderen for ikke at være fit nok i opstarten – det har Shaw taget til sig.

– Jeg sagde til ham i USA, at han ikke var i den rette form til forsæsonen. Derfor ændrede jeg hans træningsprogram, og han gjorde alt, hvad han skulle for at komme i form. Nu er han et eksempel i omklædningsrummet, og han træner suverænt, lyder lovprisordene fra Louis van Gaal til Manutd.com.

Udtalelserne kommer efter den engelske landstræner, Roy Hodgson, har meldt sig i koret inden for den sidste uge omkring Luke Shaws fysiske tilstand. Landstræneren er dog ikke berettiget til at vurdere det, mener Louis van Gaal.

– Jeg har læst nogle skidte historier om ham (Shaw, red.). Måske skulle man spørge mig om hans tilstand i stedet. Jeg tror, alle kender mig godt nok nu til at vide, at jeg nok skal svare på spørgsmål. Ja, han er ikke i form lige nu, fordi han er skadet. Men Hodgson kan ikke vurdere hans nuværende form, for jeg har aldrig set ham (Hodgson, red.) til vores træningssessioner.

– Han må hentyde til hans tilstand under VM. For nu gør Luke Shaw dog et fremragende arbejde.

Det 19-årige stortalent er fortsat ude af betragtning til at spille, hvorfor han ej heller får debut senere mod Burnley.

Forrige artikel

Manchester United bekræfter: Enig med Ajax om Blind

Næste artikel

Di Maria debuterer mod Burnley

ANNONCE