Van Gaal tager ansvar for nederlaget

Nederlaget til Swansea var Louis van Gaals ansvar. Det mener den hollandske manager selv.

Louis van Gaals første kamp af betydning for Manchester United endte med et skuffende 2-1-nederlag til Swansea på Old Trafford. Hollænderen var tydeligvis ikke tilfreds med resultatet og tog ansvaret på sine skuldre.

– Det er meget skuffende at tabe den første hjemmekamp. Vi nåede ikke rigtig det niveau, som vi kan spille på. Det er skuffende, fordi vi har spillet meget bedre. Det er skuffende, at man ikke kan præstere i den første hjemmekamp, specielt for fansene, siger van Gaal efter kampen til BBC.

– Vi var nervøse i første halvleg, tog forkerte beslutninger, og det er en skam. I anden halvleg spillede vi ikke rigtig som et hold, og derfor er jeg ansvarlig, mener hollænderen.

Manchester United sluttede kampen med 14 skudforsøg mod Swanseas 5. Det mener manageren dog ikke er nogen undskyldning.

– Vi havde flere chancer end Swansea, men det skal ikke sige noget om resultatet. Det er målene, der tæller. Jeg troede, at vi kunne vinde, da der stod 1-1, men vi spillede ikke som et hold, og vi tog forkerte beslutninger, forklarer van Gaal og fortsætter:

– Mine spillere gjorde deres bedste, som jeg sagde i omklædningsrummet, men man skal spille som et hold for at nå topniveau.

Nu ser Manchester United frem mod næste weekend, hvor en udebanetur til Sunderland venter.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Stor skuffelse i van Gaals Premier League-debut

Næste artikel

Rooney: Sæsonen starter næste weekend

ANNONCE