Van Persie comeback

Robin van Persie fik en time på banen i U21-kampen mod Leicester.

Det ser ud til, at Robin van Persie er på vej tilbage. Han har siddet ude, i en efterhånden længere periode, med en drilsk skade. Manageren har tidligere udtalt, at Van Persie skal have kamptræning for at komme tilbage i truppen. 

Det skete så igår, hvor han spillede godt en time i U21-kampen mod Leicester. Her blev det til en enkelt assist fra hollænderen, og han udførte samtidigt et godt defensivt stykke arbejde for holdet. 

Mindre heldige var Rafael og Januzaj. De udgik begge i løbet af kampen med skader. Rafael tog sig kraftigt til ribbenene, og han udgik i slutningen af første halveg. Januzaj så ud til at få en forstrækning i låret, da han tog et løb ned ad højresiden. 

Ud over skaderene var der gensyn med Johnny Evans, som endelig har overstået sin karantæne efter spytteepisoden med Cisse. 

Kampen endte i øvrigt 1-1. Sean Goss stod for Uniteds eneste mål i kampen, efter Leicester var kommet foran ved Panayiotou.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

LvG: Ryan Giggs arbejder rigtig hårdt

Næste artikel

Chris Smalling forlænger kontrakten med Manchester United

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share