– Van Persie skal stille og roligt i gang

Louis van Gaal tager det stille og roligt med van Persie, der endnu ikke er i topgear efter sommerens VM og forlænget ferie.

Robin van Persie har endnu ikke ramt den form, der gjorde ham til Premier League-topscorer i et par år i træk, og ej heller fundet formen fra sommerens VM i Brasilien.

Van Persie spillede i dag 73 minutter mod Burnley, inden Danny Welbeck erstattde en anonym van Persie i angrebet. Men i følge manager van Gaal, tager man det stille og roligt med angriberen.

– Han spillede en times tid i Sunderland sidste uge og så fik han omkring 70 minutter i dag. Det handler om at bygge hans form op. Det er frustrerende, men sådan er fodbold. Det er grundet VM-slutrunden, men sådan er vi nødt til at gøre for at få ham til at være klar i hele sæsonen, sagde van Gaal efter kampen.

Nu kan van Persie se frem til hollandsk selskab i United-truppen, hvor Daley Blind er et lægetjek fra at være klar for United. Louis van Gaal blev naturligvis spurgt ind til handlen efter kampen mod Burnley. Det var dog ikke meget han ville åbne op for pressen.

– Han kommer til Manchester for at gennemgå et lægetjek, og så har vi måske en ny spiller. Jeg synes det er vældig godt at manageren har tre spillere til venstresiden af forsvaret, sagde van Gaal.

Forrige artikel

U18: Liverpool tævede United

Næste artikel

Mata: For mange lange bolde

ANNONCE