Van Persie: Vi kan vinde mesterskabet

Robin van Persie har stadig troen på, at “de røde djævle” kan vinde Premier League i år. Han indrømmer dog samtidig, at chancerne er større næste år.

Manchester United har haft en skidt sæson indtil videre. På nuværende tidspunkt er holdet 13 point efter førerholdet fra den blå del af London, Chelsea.

Robin van Persie, som har været ramt af en del skader i denne sæson, er dog optimistisk på sit holds vegne, når det kommer til at indhente det tabte. 

– Det er stadig muligt at vinde ligaen i år, da vi kun har spillet en tredjedel af kampene. Vi går efter sejren i år, selvom det bliver meget svært. Hvis vi ikke vinder i år, så vinder vi forhåbentlig næste år.

Efter lørdagens udesejr mod Robin van Persies gamle klub, Arsenal, kravlede “de røde” op i tabellen og indtager nu den sidste af de eftertragtede pladser i top fire. 

Der er på nuværende tidspunkt 26 kampe tilbage i sæsonen, hvor Manchester United skal forsøge at fange José Mourinhos mandskab, der har vist skræmmende styrke og endnu ikke har tabt en kamp. 

Manchester Uniteds start på Premier League er den værste nogensinde, og holdet har allerede smidt 17 point.

Til sammenligning tabte holdet kun 25 point i hele 2012-2013 sæsonen, da Sir Alex Ferguson sad med tøjlerne sidste gang United kunne løfte det eftertragtede Premier League-trofæ. 

 

Forrige artikel

Rooney: Alle vil vinde til træning

Næste artikel

Inter henter salgsdirektør i United

ANNONCE