Vanvittigt United-comeback endte med uafgjort

Det var ikke nok for United med tre sene mål på syv minutter.

På trods af en beskeden 7. plads i ligaen gik United på landskampspause med en fin stemning og god stime af resultater, der skulle forlænges mod Sheffield United, der har taget et beundringsværdigt skridt op i Premier League.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

På midtbanen manglede Solskjær motoren McTominay, og det betød, at Fred og Pereira spillede centralt, mens Wan-Bissaka og Brandon Williams dækkede kanterne.

Det er ikke den bedste midtbane, Manchester United nogensinde har stillet op med i Premier League, og det var derfor ikke så underligt, at Sheffield United tog initiavet fra kampens start.

Efter godt tyve minutters spil blev hjemmeholdet krediteret for deres hårde arbejde i indledningen. Der var pingpong i feltet foran De Geas mål, og så sparkede energibundtet John Fleck bolden ind til en føring.

Det sparkede ikke mere energi ind i United-spillerne, og i lang tid var der alt for stor forskel i intensiteten på de to hold, og det var småt, hvad PL-debutant Simon Moore skulle præstere i sit Sheffield-mål.

Jesse Lingard blev i pausen smidt ind i stedet for Phil Jones, som så uheldig ud ved første mål, og det betød, at der igen blev stillet med fire nede bagved. Solskjær så måske den amputerede midtbane som grund til at spille med færre spillere på den i første halvleg.

Med 20 minutter igen troede man, at United ville lide endnu et pinligt nederlag på udebane, da Lys Mousset havde bragt sit hold foran med 2-0, men unge United-spillere ville det anderledes.

Først var det Brandon Williams, der bragede reduceringen i mål, inden Mason Greenwood scorede sit første Premier League-mål og udlignede til 2-2.

Ligepludselig kunne United det hele, og to minutter senere bragte Rashford United foran med 3-2.

Et fantastisk comeback på bare syv minutter, men det holdte dog desværre ikke hele vejen, da Sheffield i overtiden udlignede til resultatet 3-3.

En vanvittig fodboldkamp hvor United i lange periode ikke var dukket op, men fik vendt tingene, og Solskjærs hold mindede os på godt og ondt om, at fodboldkampe varer 90 minutter. 

Og hvem andre end helten fra 1999 behøver vi egentlig til at minde os om det?

 

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her

Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling mod Sheffield United: Phil Jones med fra start

Næste artikel

Se målene fra 3-3 kampen

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share