Vanvittigt United-comeback endte med uafgjort

Det var ikke nok for United med tre sene mål på syv minutter.

På trods af en beskeden 7. plads i ligaen gik United på landskampspause med en fin stemning og god stime af resultater, der skulle forlænges mod Sheffield United, der har taget et beundringsværdigt skridt op i Premier League.

På midtbanen manglede Solskjær motoren McTominay, og det betød, at Fred og Pereira spillede centralt, mens Wan-Bissaka og Brandon Williams dækkede kanterne.

Det er ikke den bedste midtbane, Manchester United nogensinde har stillet op med i Premier League, og det var derfor ikke så underligt, at Sheffield United tog initiavet fra kampens start.

Efter godt tyve minutters spil blev hjemmeholdet krediteret for deres hårde arbejde i indledningen. Der var pingpong i feltet foran De Geas mål, og så sparkede energibundtet John Fleck bolden ind til en føring.

Det sparkede ikke mere energi ind i United-spillerne, og i lang tid var der alt for stor forskel i intensiteten på de to hold, og det var småt, hvad PL-debutant Simon Moore skulle præstere i sit Sheffield-mål.

Jesse Lingard blev i pausen smidt ind i stedet for Phil Jones, som så uheldig ud ved første mål, og det betød, at der igen blev stillet med fire nede bagved. Solskjær så måske den amputerede midtbane som grund til at spille med færre spillere på den i første halvleg.

Med 20 minutter igen troede man, at United ville lide endnu et pinligt nederlag på udebane, da Lys Mousset havde bragt sit hold foran med 2-0, men unge United-spillere ville det anderledes.

Først var det Brandon Williams, der bragede reduceringen i mål, inden Mason Greenwood scorede sit første Premier League-mål og udlignede til 2-2.

Ligepludselig kunne United det hele, og to minutter senere bragte Rashford United foran med 3-2.

Et fantastisk comeback på bare syv minutter, men det holdte dog desværre ikke hele vejen, da Sheffield i overtiden udlignede til resultatet 3-3.

En vanvittig fodboldkamp hvor United i lange periode ikke var dukket op, men fik vendt tingene, og Solskjærs hold mindede os på godt og ondt om, at fodboldkampe varer 90 minutter.

Og hvem andre end helten fra 1999 behøver vi egentlig til at minde os om det?