Varane roser Ten Hag: Han er ikke bange for at træffe svære beslutninger

Raphaël Varane roser sin manager for ikke at være bange for at træffe svære beslutninger.

Der er sket flere markante ting i Manchester United, siden Erik ten Hag overtog tøjlerne sidste sommer. Cristiano Ronaldo fik sin aftale ophævet, David de Gea er færdig i klubben og senest har Harry Maguire mistet anførerbindet.

Raphael Varane mener, at Erik ten Hag sender et signal til truppen ved at træffe den slags beslutninger. Det udtaler han til ESPN i forbindelse med Manchester Uniteds pre-season-tour i USA.

– Han ønsker et hold med karakter, og han er lederen, så han må selv vise det, forklarer Varane og fortsætter.

– Han er ikke bange for at træffe svære beslutninger og tage ansvaret for dem. Det er, hvad vi forventer fra manageren. Jeg tror, han gør det for at vise et stærkt eksempel.

– Han ved præcis, hvad han vil have. Han har vist den målrettethed, og fra den første dag har vi vidst, hvad vi skulle gøre, og hvor han vil hen med det. Det er tydeligt for spillerne og for holdet, og vi har en god forbindelse med manageren.

Siden hollænderens ankomst sidste sommer har han også tilføjet flere lederskikkelser til truppen i form af blandt andre Lisandro Martinez og Casemiro – og det er netop den slags skikkelser, Manchester United har brug for ifølge Raphaël Varane.

– Vi behøver spillere med karakter og personlighed, fastslår han.

– Hvis man vil vinde store trofæer, så har man brug for den slags karakter. Forskellen mellem et godt hold og et tophold er nogle gange mental.

– Vi skal tro på det, vi har brug for at være målrettede og spillernes karakter er vigtig.

Derfor fastslår Varane også, at Manchester United igen ønsker at kæmpe med om trofæer i den kommende sæson, hvor man sidste år formåede at vinde Carabao Cuppen.

– Vi ønsker at kæmpe for ethvert trofæ.

– Det er forventningen for denne klub. Vi ønsker at vokse som hold, være mere konstante og kæmpe for at være på toppen. Det er det, vi vil.

– Vi forbedrer holdet, og det er en god udfordring, vi har foran os, siger han med henvisning til den kommende sæson.

Varane har da også en voksende tiltro til omklædningsrummet i Manchester United.

– Jeg har mere tiltro til vores omklædningsrum. Ikke på en arrogant måde, men på en god måde, hvor jeg har tillid til vores kvaliteter og at vi kan opnå noget, slutter franskmanden.

1 kommentar
  1. Om noget ved Varane hvad der skal til, han har vundet alt man kan vinde som fodboldspiller….imponerende karakter.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag om Onana: Han er både dygtig med hænderne og fødderne

Næste artikel

Medier: Forest køber Elanga

ANNONCE