Varela er ekstra motiveret

De seneste måneder har været en stor optur for Varela, og nu ønsker han at give supporterne noget igen.

Han har efterhånden sikret sig en fast plads på holdkortet efter flere flotte præstationer, men de færreste havde nok forudset succesen inden denne sæson.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Guillermo Verale er opsat på at fortsætte den gode stime, holdet har været inde i på det seneste. Med en sejr mod West Brom er Manchester United for alvor inde i kampen om Champions League-pladserne igen.

– Jeg synes virkelig, vi har vist formatet i de seneste par måneder. Det har været tydeligt for alle, at vi ønsker at slutte sæsonen af så godt som overhovedet muligt, siger Varela til MUTV.

– Selvfølgelig er jeg super glad for at have spillet de seneste fire kampe, hvor det også er blevet til fire sejre. Jeg er meget stolt over at repræsentere en klub som Manchester United, og nu handler det bare om, at jeg arbejder stenhårdt, så jeg kan opnå mange flere kampe.

Føler for alvor kærligheden

Varela er meget glad for den store support, fansene har vist ham. Her er han blandt andet blevet hyldet på de sociale medier for flere flotte præstationer.

– Det er først på det seneste, jeg har opdaget, hvor meget kærligheden på de sociale medier betyder. Jeg vil meget gerne takke alle supporterne for at støtte mig. Det hjælper mig meget til at præstere endnu bedre på banen.

Varela fortæller yderligere, at den seneste periode har været meget hård for ham. Her er det blevet til rigtig meget spilletid, og det skal kroppen vænne sig til. Han understreger dog, at han er helt klar til at spille på søndag mod West Brom og forhåbentligt bidrage positivt igen.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

LvG: Lille trup for de unges skyld

Næste artikel

Fletcher: Vi skal gå hårdt til United

ANNONCE