Fletcher: Vi skal gå hårdt til United

Den tidligere United-spiller og nuværende West Bromwich-kaptajn vil se sit hold bruge deres erfaring, og spille fysisk hårdt i morgendagens kamp mod United.

West Bromwich er ubesejret i de seneste tre Premier League-kampe, og skal forsøge at fortsætte de gode takter på hjemmebanen imorgen, hvor Manchester United lægger vejen forbi.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Før kampen har Darren Fletcher, der spillede i United fra 2000-2015, løftet lidt af sløret for holdets taktik.

Han vil se sit hold gå fysisk hårdt til værks i forsøget på at ryste de unge United-spillere, der i øjeblikket får masser af spilletid.

-Nogle gange er kampe nødt til at være et slag med en masse fysisk stærke mænd, og vi skal udnytte deres svagheder, udtaler han ifølge The Mirror 

Han peger samtidig på erfaring som noget, der kan blive udslagsgivende mod et særdeles skadesplaget United-hold, hvor de unge spillere i øjeblikket trækker gennemsnitsalderen et nyk ned:

-De er uerfarne, og vi skal gøre det til en svær kamp for dem, når de kommer på The Hawthorns (West Bromwich’s stadion, red.). Vi skal bruge vores erfaring mod dem, og vi er et af de mest erfarne hold i Premier League.

32-årige Fletcher, der nåede op på 340 førsteholdskampe i sin tid hos United, er dog klar over, at det ikke bliver en nem kamp, og roser United’s unge spillere for at have grebet chancen:

– Alle de unge spillere er trådt i karakter, og har gjort det fantastisk for United. De ser ud til at have fået vendt deres sæson, og kæmper stadigvæk med om top 4, som giver adgang til Champions League, hvor de hører hjemme, siger han, og roser i samme ombæring Louis Van Gaal for at have fokus på ungdommen:

– Unge spillere har brug for at vide, at man tror på dem og giver dem chancerne. Det har Van Gaal gjort i alle de klubber, han har været i.

Kampen blæses igang imorgen klokken 17.

 

 

 

 

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Varela er ekstra motiveret

Næste artikel

Optakt: West Bromwich Albion – Manchester United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share