Vellykket demonstration i Manchester

Shareholders United, IMUSA, Red News, Red Issue og United We Stand havde planlagt en demonstration lørdag eftermiddag i Manchester centrum. Den såkaldte “…

Shareholders United, IMUSA, Red News, Red Issue og United We Stand havde planlagt en demonstration lørdag eftermiddag i Manchester centrum.

Den såkaldte “not For Sale”-koalition havde fået samlet flere hundrede United-fans til at protestere i byens centrum på ugens travleste dag, hvilket til sidst fik flere Uniteds samarbejdspartnere til at lukke deres butikker efter supporterne havde lagt vejen forbi.

Både Nikes butik og Vodafones butikker på Market Street i Manchester samt 2 Ladbrokes-spillesteder måtte lukke efter at supporterne havde stormet ind i butikkerne og demonstreret overfor Uniteds kommercielle samrbejdspartnere, at de er imod opkøbet.

Arrengementet blev afsluttet udenfor Glazers finansielle rådgiver, Rothchild.

IMUSAs Jules Spencer udtaler til teamtalk:
“Vi har ingen økse at svinge overfor Uniteds kommercielle partnere, men det er ting som disse som skal ske for at få dem til at lægge pres på klubben.
Vores besked til Malcolm Glazer er at han ikke behøver at kigge i Uniteds regnskaber, da de blot vil vise hvad de nuværende indtægter er.
Hvis han får kontrol over Manchester United, så vil indtægterne vil meget anderledes, da vi vil opfordre alle fans til ikke at købe produkter, som klubben vil tjene penge på,” lyder den klare melding fra IMUSAs formand.

Protesten blev blandt andet dækket af Sky Sports News.

Forrige artikel

United - City optakt

Næste artikel

Inden du tager afsted....

ANNONCE