Velspillende Van Persie med perfekt Arsenal-optakt

Hollands kaptajn scorede et enkelt, og lagde op til to mål i storsejren over Letland som de orangeklædte vandt 6-0. Fellaini fik 90 minutter da Belgien spillede 0-0 mod Wales.

Søndag aften spillede det hollandske landshold en yderst afgørende kamp i gruppe A af EM-kvalifikationen, da de tog imod Letland på Amsterdam Arena. Formkurven var forud for opgøret nedadgående, og de lå hele seks point bag Island og Tjekkiet på den delte andenplads.

Som OldTrafford.dk i går kunne skrive, kom der desværre dårligt nyt med United-briller, da Daley Blind måtte lade sig udskifte og er ude i fire-seks uger med en knæskade.

På trods af den dårlige nyhed, må det alligevel have været lidt af en forløsning for ”Oranje” som slog letterne med hele 6-0.

Manchester Uniteds angriber, Robin van Persie har på det seneste kæmpet med at finde målformen, men i går viste han klassen da han scorede det første mål, og lagde op til to mål yderligere.

31-årige van Persie sørgede dermed for at Hollænderne nu kun er tre point bag Island på andenpladsen. Dermed får ”de røde djævle” altså en motiveret hollandsk angriber tilbage, forud for opgøret mod hans tidligere klub Arsenal.

Belgien spillede også søndag aften, og her fik Marouane Fellaini alle kampens 90 minutter mod Wales. Den store belgier kunne dog ikke gøre meget ved udfaldet af kampen som endte 0-0.

Adnan Januzaj kom ind i det 89. minut, men fik altså heller ikke ændret på resultatet, der betyder at Belgien nu er nede på fjerpladsen af gruppe B med fem point, dog med en kamp i hånden.

Van Persie, Januzaj, Fellaini og co. tørner i weekenden ud for Manchester United, hvor Arsenal venter dem på Emirates. Kampen sparkes i gang lørdag kl. 18.30 dansk tid. 

Forrige artikel

Blind ude i fire-seks uger

Næste artikel

Overblik: Uniteds skadesliste

ANNONCE