Vermijl: Keane med berøring som Berbatov

Udlejede Will Keane sammenlignes med Dimitar Berbatov, og roses af holdkammerat Marnick Vermijl.

I transfervinduet i januar skiftede to spillere fra Manchester United til Sheffield Wednesday. Marnick Vermijl tog til Hillsborough på en fast aftale, mens Will Keane pt er udlejet til den traditionsrige klub i the Championship.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I weekenden fik Will Keane scoret sit første mål for Sheffield Wednesday, da han på straffespark sendte bolden i nettet, og sikrede holdet 1-1 mod Cardiff.

Den belgiske forsvarsspiller roser sin holdkammerat, og sammenligner ham med den tidligere United-angriber Dimitar Berbatov. I hvert fald hvad angår teknik og førsteberøringen på bolden, arbejdsmoralen er en lid tanden.

– Jeg er glad for at Will fik scoret mod Cardiff, han er en af mine gode venner. Jeg ved hvor meget det betød for ham, og hvor vigtigt det første mål er. Forhåbentlig vil han nu bygge videre på målscoringen.

– Will arbejder altid hårdt for tingene, men har samtidig god teknik og spilforståelse. I Manchester United var hans kælenavn Bebatov. Vi kaldte ham det hele tiden, fordi hans berøring med bolden var præcis som Berbatovs, siger Vermijl.

Både Vermijl og Keane var med fra start i går, da Sheffield Wednesday tabte med 2-1 i udekampen mod Ipswich. I weekenden møder Keane og co Brighton hjemme på Hillsborough.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Janko glad for at score i sin debut

Næste artikel

Martinez: Coleman bør blive i Everton

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share