Janko glad for at score i sin debut

Saidy Janko fik en fremragende start på lejeopholdet i Bolton, da han med en assist og et mål var en vigtig brik i holdets sejr.

På deadline Day valgte United at sende Saidy Janko på lån til Bolton, mens Andy Kellett kom den anden vej. Uniteds 19-årige højreback fik i går debut for Bolton, der hjemme mødte Fulham. Og det blev en glimrende debut for shweizeren.

Janko spillede de første 88 minutter, og var med en assist og et mål en af de vigtigste brikker i sejren. Og det var naturligvis en lykkelig debutant, der efter kampen snakkede med Boltons hjemmeside.

– Jeg er meget glad for at kunne score i min debut. Min førsteberøring var ikke helt perfekt, så jeg lukkede øjnene og besluttede mig for bare at hamre til den. Og den gik så heldigvis ind.

– Ved Eidurs mål vippede jeg bare bolden ind, og så gjorde han resten. Man kan se hans kvalitet og det var fantastisk at spille sammen med ham, han er en fremragende spiller. Jeg vil forsøge at lære så meget som muligt, ved at spille sammen med klassespillere som ham, sagde Janko efter kampen.

Janko og Bolton er placeret som nummer 13 i the Championship, og skal i første omgang kigge mere nedad end se op efter en placering til play-off. Bolton møder i weekenden Watford, en kamp Janko allerede ser frem til.

– Jeg vil forsøge at sætte mit aftryk ved at bidrage med min spillestil. Forhåbentlig kan jeg passe ind her og få en succesfuld tid med Bolton. Vi vil op i den bedste halvdel af tabellen, og pt ser det godt ud, så vi skal bare holde fast. Vi har en stor kamp i weekenden, så vi vil forsøge at få endnu et godt resultat, sagde Janko.

 

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United – Burnley

Næste artikel

Vermijl: Keane med berøring som Berbatov

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share