– Vi går efter trofæet

Phil Jones mener, at United har en god chance for at løbe med Premier League-trofæet i den kommende sæson.

Efter nogle magre år, hvor der har været langt mellem trofæerne, så mener Phil Jones, at United igen er klar til at bide skeer i toppen af Premier League. Truppen er nu stærk nok til at kunne udfordre de andre tophold. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi går efter Premier League-trofæet. Det er det, vi ønsker at være i stand til, og jeg mener, at truppen nu er stærk nok til at kunne spille med om førstepladsen. Jeg kan ikke se nogen grund til, hvorfor vi ikke skulle kunne spille med om den, siger Jones i følge Sky Sports. 

Byder konkurrencen velkommen

Flere prominente forsvarsspillere er blevet rygtet til United denne sommer, men det er ikke noget, der bekymrer Jones. Han byder konkurrencen velkommen, og mener, at intern kamp om pladserne er vigtigt for alle spillere i truppen.

– Konkurrence er sundt, det er godt for os. Gode spillere tvinger dig til at præstere endnu bedre, og det er nødvendigt i en klub som Manchester United. Jeg vil yde mit bedste og forsøge at gøre det godt nok til en fast plads i startopstillingen.  

En styrket midtbane

Jones er yderst tilfreds med indkøbene af Bastian Schweinsteiger og Morgan Schneiderlin, det kan nemlig betyde, han får lov at koncentrere sig om forsvarsspillet i år. 

– Heldigvis har vi nu købt et par gode midtbanespillere. Så kan det være, I slipper for at se mig der i den kommende sæson, siger en jokende Phil Jones med et smil. 

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Akademiet: Bud på fremtiden

Næste artikel

To unge talenter til Barnsley

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share