To unge talenter til Barnsley

United har udlejet midtbanespillerne Ben Pearson og Joe Rothwell til Barnsley i League One frem til 3.januar.

Ben Pearson og Joe Rothwell er født og opvokset tæt på hinanden. Begge har spillet i Manchester United hele deres liv, og begge er centrale midtbanespillere. Nu er de begge sendt til Barnsley på lån frem til 3.januar.

Joe Rothwell var sidste sæson udlånt til Blackpool, hvor det dog aldrig blev til så meget spilletid. Derfor glæder Rothwell sig nu til at drage et halvt år til League One og Barnsley.

– Jeg er rigtig glad for at være her. Ben Pearson har fortalt meget positivt om klubben. Jeg kan ikke vente med at komme i gang. Efter at have snakket med manageren Lee Johnson havde jeg ingen betænkeligheder ved at tage hertil. Sidste sæson glippede play-off lige akkurat, forhåbentlig kan vi gøre det lidt bedre i år, sagde Rothwell til Barnsley hjemmeside efter skiftet gik igennem.

Ben Pearson var sidste sæson på udlån hos Barnsley i størstedelen af foråret, og gjorde det så godt at han efterfølgende blev kåret til en af sæsonens bedste unge spillere i klubben. Nu er han tilbage på Oakwell og det glæder ham.

– Jeg er vældig glad for at være tilbage, da jeg havde en fantastisk tid her sidste gang. Jeg fik min officielle debut som senior her sidste gang, og håber nu at kunne bygge videre på mit spil og få mere succes med klubben, sagde Pearson.

Begge spillere var egentlig tiltænkt en rolle i Uniteds u21-kamp mod Rochdale i dag, men efter skiftet gik igennem, blev det i stedet til kamp for Barnsley. Begge spillere var i eftermiddags med i en testimonial, og kom dermed direkte i gang i Barnsley-trøjen.

Også manageren i Barnsley, Lee Johnson, var ganske tilfreds med tilgangen af de to 20-årige midtbanespillere fra United.

– Jeg blev virkelig imponeret af Ben sidste sæson. Han er et fantastisk talent med masser af energi og han er dygtig i pasningsspillet. Han bliver virkelig en stærk tilføjelse til vores midtbane, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham igen.

– Jeg er desuden rigtig spændt på at have fået Joe med denne gang. Vi er rigtig heldige at have fået to så talentfulde midtbanespillere i truppen, de er højt værdsatte i United, og jeg er meget taknemmelig for at United ville låne os begge, sagde Johnson.

Vi følger naturligvis Pearson og Rothwell – samt andre lejesvende – med jævnlige opdateringer sæsonen igennem.

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

- Vi går efter trofæet

Næste artikel

Q&A - Manchester Uniteds nye trøje

ANNONCE