– Vi har brug for en superstjerne

Louis van Gaal ser gerne en spiller fra højeste hylde i Manchester United.

Louis van Gaal talte med pressen, hvor det kom frem, at han stadig meget gerne vil have en spiller fra øverste hylde, der både kan give fart og mål til holdet. Udtalelserne kommer i slipstrømmen af rygterne om Angel di Marias mulige skifte. 

– Vi har stadig brug for mere fart og kreativitet i angrebet, og det er også derfor, jeg helst ser Angel di Maria blive på holdet. Når det er sagt, så er det ikke sikkert, han gør det. Vi må alle vente og se, sagde LVG i følge Sky Sports.

– Bayern har Ribery og Robben, Chelsea har Hazard og Willian, Real har Ronaldo og Bale og Barcalona har Neymar og Messi. Ashley Young og Juan Mata havde en fantastisk sidste sæson, men vi behøver altså også fart, hvis vi vil vinde Champions League.

– Derfor tror jeg, at vi stadig skal gå efter at købe en spiller, som både har fart og kreativitet i støvlerne. 

Hvad med Ronaldo?

Manageren bliver spurgt ind til mulighederne for at bringe Ronaldo tilbage til Old Trafford. Han roser spilleren, men mener ikke, han kan udtale sig om enkelte spillere netop nu.

– Jeg kan ikke svare på de her spørgsmål. Når en spiller har underskrevet, så kan vi snakke, men vi kan ikke gøre det under en transferprocess. Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at Ronaldo var på vej, også for fansenes skyld.

– Det er dog ikke særlig smart at gøre. Jeg bliver nødt til at beskytte klubbens interesse. Jeg synes, Ronaldo er en fantastisk spiller. Det ved han tydeligvis også selv. Jeg kan rigtig godt lide ham. 

Det bliver spændende at se, hvad Louis van Gaal hiver ud af ærmet i transfervinduet. Han smider i hvert fald selv endnu mere brænde på det i forvejen glødende varme transfer-bål.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Romero stolt over skiftet

Næste artikel

Van Gaal kvitter fodbolden i 2017

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share