– Vi jagter andenpladsen

Luke Shaw er opsat på at indhente Manchester City og Arsenal. Han vil kæmpe for at sikre andenpladsen.

Endnu en gang er han blevet skadet. Det er syvende gang bare i denne sæson. Hvis vi ikke vidste bedre, lyder det mest som en dårlig joke. Men sket er sket, og nu kan vi kun håbe på, Luke Shaw er klar igen til den nye sæson og en smule mere heldig. 

På trods af de mange skader ser Shaw frem til sæsonafslutningen, hvor det først og fremmest handler om at sikre en top-fire placering, men hvor holdet går benhårdt efter at slutte endnu højere oppe. 

– Selvfølgelig handler det om kampen for Champions League. Vi ønsker at slutte i top-fire, men målet lige nu er at kravle op på andenpladsen, siger Luke Shaw til MUTV.

– Vi snakker om det i omklædningsrummet, og Louis van Gaal har også sagt, vi skal slutte så højt oppe som overhovedet muligt. Derfor handler det nu om, at vinde alle de kampe, vi har tilbage. 

Som nævnt tidligere er Luke Shaw ikke med i dagens kamp på grund af et lyskeproblem, men han pointerer, at medspillerne er meget opsatte på at vise, de to seneste kampe ikke har været tilfredsstillende. 

– Vi ville faktisk have ønsket kampen noget før. Vi har trænet meget hårdt i løbet af ugen, og nu ser vi frem til at spille på Old Trafford igen. Vi går benhårdt efter de tre point og efter at slutte sæsonen med manér. 

United, uden Luke Shaw, tager som sagt i mod West Bromwich på Old Trafford i dag klokken 18.30. 

Forrige artikel

Rio Ferdinands kone har tabt kampen til cancer.

Næste artikel

Startopstillingen mod West Brom

ANNONCE