– Vi må tage de positive ting med

Ashley Young er skuffet over den sene udligning, men ønsker også at fokusere på de mange positive takter, som holdet viste i dagens comeback mod Chelsea.

Med en 2-1-føring dybt inde i dommerens tillægstid lignede det, at Manchester United skulle nappe alle tre point med hjem fra Stamford Bridge, men Ross Barkley ødelagde festen med sin scoring kort før tid.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Alligevel mener Ashley Young, at holdet bør fokusere på de positive takter fra dagens opgør, hvor man fik vendt kampen på hovedet i anden halvleg.

– Vi er skuffede, selvfølgelig. Når du er på vej til at vinde og komme tilbage i kampen, og så et sted som Chelsea, føler du, at du er på toppen. Så det er skuffende at indkassere det mål til sidst, siger Young efter kampen og fortsætter:

– Men vi bør helt sikkert også kunne fokusere på de positive ting fra kampen. Vi så i første halvleg, at der var et rum at spille i, men fik ikke brugt det ordentligt. Det gjorde vi i anden halvleg, og derfor bør vi også fokusere på de positive takter frem mod næste kamp.

Dagens resultat bringer Manchester United op på 14 point. Det rækker til en øjeblikkelig ottendeplads.

Uniteds næste modstander er de italienske mestre fra Juventus, som man tager imod tirsdag aften i Champions League.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Chelsea-assistent har sagt undskyld

Næste artikel

Mourinho roser Martial

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share