Mourinho: Chelsea-assistent har sagt undskyld

Som sædvanligt plejer José Mourinho at løbe med overskrifterne. Det er også tilfældet i dag på trods af en sen udligning fra Chelsea.

Med 30 sekunder igen førte Manchester United 2-1 over Chelsea. Den føring ødelagde Ross Barkley dog, da han i det 97. minut bankede bolden i nettet efter tumult i Uniteds felt.

Det var dog ikke kun på banen, at der var tumult. José Mourinho reagerede på en provokerende kommentar fra en Chelsea-assistent, hvilket skabte kaos på sidelinjen.

Mourinho gider dog ikke kommentere på hændelsen, da han bliver spurgt ind til det efter kampen.

– Kom nu. Jeg vil gerne fortælle dig, at 97 minutter af kampen var så god, at I bliver nødt til at fokusere på det, siger Mourinho til Sky Sports efter kampen, hvorefter han dog åbner lidt op.

– Jeg er ikke irriteret over det. Sarri sagde til mig bagefter, at han nok skulle tage sig af det. Assistenten har allerede sagt undskyld. Jeg sagde, at han skulle glemme det. Jeg har begået mange fejl i min karriere.

Chelsea kom foran efter et hjørnespark i 1. halvleg. I 2. halvleg var det dog United, der styrede spillet, hvor Anthony Martial både udlignede og satte sit hold i front.

– Vi var det bedste hold på banen i dag. Inden kampen ville du sagde, at et point på Stamford Bridge ville være et godt resultat, da det er så svært at vinde her. Men efter kampens forløb, var det et forfærdeligt resultat for os, og et fænomenalt resultat for dem.

– Vi kontrollerede kampen, og fortsatte med det, efter vi kom foran 2-1. Vi havde styr på Hazard og Jorginho.

– Jeg er glad for alt andet end resultatet, der var forfærdeligt for os.

United har nu 14 point efter ni kampe. Ét point mere end David Moyes havde på samme tidspunkt for fem år siden.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United tæt på sejr i en dramatisk kamp mod Chelsea

Næste artikel

- Vi må tage de positive ting med

ANNONCE