– Vi skal ikke skifte så meget ud i truppen

Ed Woodward forventer ikke, at United skal ud og shoppe amok i løbet af sommerens transfervindue.

Mange United-fans er allerede begyndt at lege Football Manager frem mod sommerens transfervindue. Hvem skal sælges, og hvilke nye spillere mon kommer til Old Trafford? Sidste sommer hentede Jose Mourinho fire nye ind, og der blev også skiftet grundigt ud i truppen under Louis van Gaal.

Derfor handler det nu primært om stabilitet, og vi skal derfor ikke forvente en sommer med massevis af spillerhandler. Det fortalte Ed Woodward på en telefonkonference i dag med klubbens største investorer.

– Vi er tilfredse med spillertruppen, hvilket også er det manageren har givet udtryk for i de seneste interviews. Når det er sagt, vil truppen selvfølgelig blive forstærket. Men jeg tror ikke vi er i en situation, hvor der skal skiftes mange spillere ud. Situationen er anderledes end for eksempelvis tre år siden. Nu er vi i en fase, hvor det vigtigste er stabilitet, lød det fra Woodward.

Ed Woodward henviste til sommeren for tre år siden, lige hvor Louis van Gaal ankom som ny chef. Her blev Daley Blind, Ander Herrera, Luke Shaw, Radamel Falcao, Angel Di Maria og Marcos Rojo hentet til United.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mkhitaryan: Skiftede ikke for pengene

Næste artikel

Rooney forventer stærk slutspurt

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share