– Vi skal ikke skifte så meget ud i truppen

Ed Woodward forventer ikke, at United skal ud og shoppe amok i løbet af sommerens transfervindue.

Mange United-fans er allerede begyndt at lege Football Manager frem mod sommerens transfervindue. Hvem skal sælges, og hvilke nye spillere mon kommer til Old Trafford? Sidste sommer hentede Jose Mourinho fire nye ind, og der blev også skiftet grundigt ud i truppen under Louis van Gaal.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Derfor handler det nu primært om stabilitet, og vi skal derfor ikke forvente en sommer med massevis af spillerhandler. Det fortalte Ed Woodward på en telefonkonference i dag med klubbens største investorer.

– Vi er tilfredse med spillertruppen, hvilket også er det manageren har givet udtryk for i de seneste interviews. Når det er sagt, vil truppen selvfølgelig blive forstærket. Men jeg tror ikke vi er i en situation, hvor der skal skiftes mange spillere ud. Situationen er anderledes end for eksempelvis tre år siden. Nu er vi i en fase, hvor det vigtigste er stabilitet, lød det fra Woodward.

Ed Woodward henviste til sommeren for tre år siden, lige hvor Louis van Gaal ankom som ny chef. Her blev Daley Blind, Ander Herrera, Luke Shaw, Radamel Falcao, Angel Di Maria og Marcos Rojo hentet til United.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mkhitaryan: Skiftede ikke for pengene

Næste artikel

Rooney forventer stærk slutspurt

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share