Mkhitaryan: Skiftede ikke for pengene

United hentede i sommer armeneren Henrikh Mkhitaryan i Borussia Dortmund. Efterfølgende måtte offensivspilleren lægge øre fra det sydtyske til, at han kun skiftede for pengenes skyld. Noget han afviser.

Mkhitaryan blev hentet til Old Trafford i sommer for omkring 26 millioner engelske pund. Et stort beløb, men armeneren var netop blevet kåret til den bedste spiller i Bundesligaen.

Mange United-fans var begejstrede for indkøbet, men i Dortmund var der lidt sure miner. Direktøren mente, at udelukkende Mkhitaryan skiftede for pengenes skyld, men det passer ikke ifølge hovedpersonen selv.

– Det giver ikke mening. Det er helt forkert. Hvis det kun handlede om penge for mig, så ville jeg være skiftet til Anzhi, da jeg spillede i Shakhtar Donetsk. Det var dog ikke tilfældet. Jeg ønskede at udvikle mig yderligere, siger armeneren til tyske Bild.

Det var Dortmunds sportsdirektør, Hans Joachim Watzke, der i sommer stillede sig uforstående over for skiftet. I samme øjemed satte han spørgsmålstegn ved Mkhitaryan, der efter hans mening ikke ville sparke et straffespark i den tyske pokalfinale. Igen er det en kritik, som Mkhitaryan ikke kan genkende.

– Igen er det forkert. At han vil stille sig tvivlende omkring mig på baggrund af en enkelt kamp. Han har sikkert glemt, hvad jeg udrettede hele sæsonen.

– Angående det straffespark så er vi 11 spillere og en træner, der diskuterer, hvem der skal sparke. Hvis jeg havde sparket, havde jeg også scoret.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Jones: Mourinho fik mig til at blive i United

Næste artikel

- Vi skal ikke skifte så meget ud i truppen

Relaterede artikler
Total
0
Share