– Vi skal passe på Kane

Wayne Rooney er helt opmærksom på den store trussel, som Tottenham har i Harry Kane.

Rygterne har svirret om et muligt køb af Harry Kane hen over sommeren, men ingenting er som bekendt sket. Faktum er, at Harry Kane står klar til at gøre det onde ved Manchester United iført en Tottenham trøje i dagens kamp.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Wayne Rooney er mere end bekendt med den trussel, angriberen udgør for Tottenham. De har spillet sammen på landsholdet, og Rooney er meget imponeret over sidste sæson, hvor Harry Kane for alvor slog sit navn fast i Premier League.

– Selvfølgelig var jeg imponeret af ham. Han klarede det fremragende, og det overraskede mig måske også en smule. For at være ærlig, så kendte jeg ikke meget til ham før sidste sæson, fordi han havde været udlånt. Pludselig var han i Tottenham truppen og scorede mål på samlebånd både for klubben, men også for landsholdet, siger Rooney i følge MUTV.

– Han har været væk med U21-landsholdet, så han har ikke fået meget pause. Han kan forhåbenligt komme godt i gang med sæsonen efter vores kamp mod dem, siger en grinende Wayne Rooney. 

– Det er en stor sæson for ham og holdet. De har nogle gode spillere, og jeg er sikker på, de vil være udfordrere til topplaceringerne. Det er ikke til at vide, om de kan tage det sidste skridt mod top-fire i år, men jeg er sikker på, det bliver en svær kamp. 

Wayne Rooney og resten af truppen er klar til at betræde Old Trafford for første i år, når Tottenham står klar på den modsatte banehalvdel. Premier League starter endelig igen, og vi glæder os!

 

Har du fået købt den nye Adidas Manchester United-trøje? Køb den her og få den leveret direkte til døren

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kan Eric Cantona svømme over den engelske kanal?

Næste artikel

Årets første startopstillinger: Manchester United - Spurs

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share