– Vi skal vinde kampene i januar

Chris Smalling mener, at United skal hurtigt i gang i januar, så holdene i toppen kan holdes i kort snor.

Det har været en forfærdelig december, hvor United blot har hentet to point af 15 mulige i Premier League. Holdet må netop nu tage til takke med en plads på sjettepladsen i turneringen, men nu skal der laves om på den sørgelige statistik.

Chris Smalling har været en af holdets absolut bedste spillere i denne sæson, og han udfordrer nu holdet til, at indfri et stort mål i de første fire uger af det nye år. 

– Det har været en vild turnering indtil videre. Alle favoritterne har tabt uventede kampe på uventede tidspunkter, og derfor er der ikke så forfærdelig mange point mellem holdene i toppen, hvor positionerne hele tiden skifter, siger Smalling til MUTV. 

– Nu handler det om at finde rytmen igen og få skabt noget stabilitet på holdet. Vi har vist vejen tidligere på sæsonen, hvor vi var helt i toppen. Hvis du finder en stailitet i spillet i år, så kan du pludselig trække fra de andre på grund af tætheden. 

– Vores mål er nu at kunne gå ud af januar inden for en respektabel afstand af de øverste hold i ligaen. Hvis vi kan få tre sejre i de første tre kampe, så ser det pludselig lyst ud, og så begynder vi igen at nærme os de sjove pladser. 

Swansea skal være vendepunktet

Årets første modstander er lidt af en skrækmodstander for Manchester United. Swansea har således vundet de seneste tre indbyrdes kampe mod United, men det er ikke nogen undskyldning mener Smalling.

– De har udviklet sig til at glimrende hold i løbet af de seneste sæsoner. Selvom deres form ikke har været den bedste på det seneste, så er de stadig farlige. Vi har haft det meget svært mod dem de sidste par år, hvor det næsten altid er blevet afgjort med et enkelt måls forskel.

– Vi skal dominere kampen, for vi er på hjemmebane. De vil med garanti forsøge at bruge sejren tidligere på sæsonen konstruktivt, men hvis vi finder spillet fra Chelsea-kampen frem, så er jeg sikker på, at vi kan tage alle tre point. 

 

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Will Keane hentes hjem fra lån

Næste artikel

Jones: Vi kan stadig vinde mesterskabet

Relaterede artikler
Total
0
Share