– Vi spillere skal tage ansvar

Ifølge Uniteds anfører, Wayne Rooney, så er det forkert kun at give manageren skylden for de svigtende resultater.

United har sat sig selv i en svær situation frem mod afgørelsen på denne sæsons Premier League. Holdet ligger i skrivende stund på femtepladsen. Fem point efter Tottenham på den Champions League-givende fjerdeplads.

De ringe resultater blandet med meget kønsneutralt spil har fået kritikken til at hagle nedover holdets manager, Louis van Gaal. Wayne Rooney mener dog, at det ligeså meget er spillerne på banen, der skal tage noget ansvar.

– Det er urimeligt at sige, at det er managerens skyld. Vi spillere er på banen, så vi skal tage meget ansvar for spil og resultater.

– Vi skal kunne tage den kritik, der kommer vores vej. Vi ønsker selvfølgelig altid at vinde og gør vores bedste for det, men nogle gange betaler det sig ikke, selvom du yder 100 procent. 

I løbet af kampe – særligt på Old Trafford – har man kunne høre fansene råbe “Attack, attack, attack”. Rooney føler, at manageren har taget dette til sig.

– I kampen mod Derby gav Van Gaal os mere frihed. Det tror jeg, man kunne se i forhold til kampen mod Southampton sidste uge. Vi nød det, scorede gode mål og fortjente sejren, så det kan vi forhåbentlig tage med mod Stoke på tirsdag. 

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Henry: United bør hente Mourinho

Næste artikel

United skal en tur til Shrewsbury

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share