– Vi var forrygende i første halvleg

Jose Mourinho var en glad mand efter dagens sejr, og roste holdet for det spil der blev leveret i første halvleg.

United vandt i dag en sikker sejr på 2-0 hjemme mod Watford, og er nu på 5.pladsen i Premier League. Men selv om Watford måske ikke af navn lyder så prangende, så skal man ikke undervurdere styrken hos dem, lød det efter sejren fra Jose Mourinho.

– Folk glemmer somme tider, at hold som Watford og Stoke har nogle rigtig dygtige spillere. Jeg så på deres hold i dag, og en række af disse spillere var i Italien, da jeg var der. De spillede i blandt andet Napoli, Inter og Lazio. Det er klassespillere, sagde Mourinho.

Målene i dagens sejr blev sat ind af Mata og Martial, et i hver halvleg. Og specielt spillet i første halvleg var godt, hvor chancerne kom på samlebånd, og det offensive spil fungerede i en grad, som gav tro på store ting i de kommende måneder.

– Det fodbold vi spillede i første halvleg var fantastisk. Fansene bakkede op om holdet inden scoringen, fordi vi spillede fænomenalt. Da jeg fik jobbet sagde de, at jeg i Manchester United skulle spille på en bestemt måde, og jeg er enig. Du kan ikke bare spille kontrafodbold, men man må i stedet analysere situationen, sagde Mourinho i følge BBC efter kampen.

Mourinhos tropper får chancen for endnu engang at diske op med lækker offensiv fodbold på onsdag, når United gæster St Etienne i første opgør i Europa League knock-out kampene.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho roser Martial

Næste artikel

Overblik i David Beckham-sagen

Relaterede artikler
Total
0
Share