Victor ‘Iceman’ Lindelöf: Jeg har tiltro til mig selv

Victor Lindelöf afgjorde straffesparkskonkurrencen mod Brighton i FA Cup-semifinalen usvigeligt sikkert. Den svenske midtstopper stoler på egne evner og var ikke tvivl om, hvordan han skulle afvikle sit straffespark. Det fortæller han efter afgørelsen på Wembley.

Victor Lindelöf levede i den grad op til sit kælenavn, ‘Iceman’, her til aften. Efter at Solly March havde overplaceret sit og Brightons syvende straffespark i konkurrencen, kunne han nemlig sende United i FA Cup-finalen, hvis han scorede på det efterfølgende spark.

Og her var svenskeren sikkerheden selv. Han sparkede meget overbevisende bolden højt i målet uden nogen som helst chance for Robert Sanchez, hvorefter jublen kunne bryde løs hos United-spillerne. Hovedpersonen selv var naturligvis også glad efter kampen.

– Det føltes godt (at score på det afgørende straffespark red.). Det var en stor lettelse, og vi er glade for at være i finalen. Jeg har tiltro til mig selv, og jeg vidste, hvilket straffespark jeg ville sparke, og det gjorde jeg, udtaler han til BBC.

Den ordinære spilletid endte 0-0 på trods af flere chancer i begge ender af banen. Lindelöf er også glad for det rene bur mod et velspillende Brighton-mandskab.

– Vi forsvarede os godt. Brighton spillede godt. De er selvsikre med bolden, men det føltes godt at holde buret rent, fortæller han yderligere.

Se eller gense Lindelöfs kølige straffespark her.

Forrige artikel

QUIZ - Hvor godt fulgte du med i semifinalen?

Næste artikel

Highlights: United sikrer sig finalebillet efter nervepirrende straffesparkskonkurrence

ANNONCE