Vidic, Wilson, Giggs og 3-1 over Hull

Det blev en kamp med masser af små fantastiske historier, da United her til aften besejrede Hull med 3-1.

United spillede her til aften den sidste hjemmekamp i denne sæson, og næstsidste kamp i en skuffende sæson. Champions League-billet til næste sæson er væk, men der var stadig en spinkel chance for at nå Europa League. Det kræver United-sejre resten af sæsonen, og nederlag til Spurs i weekenden mod Aston Villa.

Kampen var derfor ikke helt uden betydning, selv om der var andre ting på dagsordenen. Det var nemlig sidste hjemmekamp for anfører Nemanja Vidic, der efter sommerpausen skal til italienske Inter.

Den serbiske kaptajn startede på bænken, men kom allerede ind efter tyve minutters spil, da Phil Jones fik en skulderskade, og måtte en tur på hospitalet for nærmere undersøgelser. Hvorvidt VM i Brasilien er i fare for Jones skal de næste dage vise.

Vidic har haft otte fantastiske sæsoner i United, og blev ganske fortjent hyldet af United-fansene. Andre spillere kan være fortid efter denne sæson, men folk som Rio Ferdinand og Patrice Evra var ikke med i truppen til kampen.

Til gengæld havde Ryan Giggs også fundet plads til sig selv på holdkortet, og den walisiske troldmand kom ind i slutningen af kampen til stående bifald fra Old Trafford. Giggs var manden bag assisten til det tredje mål, som Robin van Persie sendte i nettet. Giggs har scoret i alle sæsoner i Premier League, bare ikke i denne, men var tæt på med et fint frispark til sidst.

Men alt skulle ikke dreje sig om de ældre herrer, der snart stopper på grønsværen. Fokus var i høj grad på ungdommen, illustreret i form af James Wilson og Tom Lawrence, som begge fik debut for United i dagens kamp.

Wilson har været forrygende i denne sæson, og scoret massevis af mål for u18, u19 og u21, mens Lawrence har vist storspil for Yeovil i the Championship, hvor han har tilbragt en stor del af sæsonen på lån.

Lawrence spillede en god kamp på venstrekanten, hvor han ofte trak med ind i banen, og han viste bestemt færdigheder der retfærdiggører mere spilletid i fremtiden i den røde trøje.

Men det var James Wilson som løb med overskrifterne, da han lavede to mål og dermed var den helt store profil i sejren på 3-1. Første mål kom efter et fornemt hovedstød af Fellaini, mens andet mål også kom efter forarbejde af Fellaini, der nok selv burde have scoret på den kæmpe chance, der kom efter eminent forarbejde af Adnan Januzaj på højrekanten.

Belgiske Januzaj var kampen igennem i sprudlende humør, og leverede en fremragende kamp. Han var konstant udfordrende, havde flere gode løb og var med i flere gode muligheder til hjemmeholdet.

Med aftenens sejr på 3-1 holder United liv i håbet om europæisk spil til næste sæson. Men først gælder det om at synke de mange fantastiske små historier fra sejren mod Hull.

Farvel til Vidic og formentlig farvel til flere andre profiler, heriblandet legenden Ryan Giggs som spiller i United. Men goddag til nye stjerneskud som Januzaj, Lawrence og ikke mindst Wilson.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Debut til Lawrence og Wilson mod Hull

Næste artikel

Vidic siger farvel til Old Trafford

Relaterede artikler
Total
0
Share