Villa-boss forsvarer Cleverley

Tom Cleverley bliver nu bakket op af Paul Lambert, efter en gruppe Aston Villa-fans klappede ironisk af United-lejesvenden, da han blev skiftet ud i weekenden.

Nedturen fortsætter for Tom Cleverley, der efter en formmæssig deroute i Manchester United er røget ind i en ny krise i Aston Villa. 

I weekendens kamp mod Chelsea måtte midtbanespilleren således lægge øre til hån fra dele af hjemmepublikummet på Villa Park, da han blev skiftet ud. Det får nu Paul Lambert til at forsvare lejesvenden. 

– Nej, jeg dømmer ikke nogen ud fra, om de er her på lån. Man prøver at vælge det hold, man tror kan vinde kampen. Jeg vælger ikke ud fra andet, det er langt fra sandheden. 

– Tom er en af de gutter, der aldrig gemmer sig fra bolden. Jeg kritiserer aldrig nogen, som går efter bolden og laver en fejl. Det er det samme med Carlos (Sanchez, red.) i Arsenal-kampen, siger Aston Villa-manageren. 

Han udtrykker samtidig ærgelse over, at Tom Cleverley blev buhet ud af klubbens egne fans. 

– Tom gemmer sig aldrig. Han giver alt, hvad han har, han forsøger altid at gøre sit bedste. Han ønsker at gøre det godt her, og nogen gange er det en del af fodboldpakken. Det er ikke rart at høre på, lyder det fra Lambert. 

25-årige Cleverley har kontraktudløb med United til sommer. 

Forrige artikel

Van Gaal: Vi mangler mod til at spille langs jorden

Næste artikel

Mata kræver sejr mod Burnley

ANNONCE