Wan-Bissaka: Sejren viser hvor langt vi er nået

Manchester United vandt her til aften med 2-1 over Aston Villa. Sky Sports snakkede med assistmager Aaron Wan-Bissaka efter kampen.

Det holdt hårdt, men Manchester United indledte 2021 med en 2-1 sejr over Aston Villa. En af hovedpersonerne, Aaron Wan-Bissaka, der blandt andet leverede en assist, talte med Sky Sports efter kampen. 

– Denne sejr viser hvor meget arbejde vi putter i det her projekt. Sejren betyder meget, og man kan se, hvor langt vi er kommet i forhold til i starten af sæsonen. 

Wan-Bissaka leverede sin anden assist i denne sæson for Manchester United, men den unge back indrømmede efter kampen, at han ikke regnede med det ville ske. 

– Jeg kunne høre råb inde fra feltet. Både fra bagerste og forreste stolpe, så jeg valgte bare forreste stolpe og smed bolden derind. 

Wan-Bissaka spillede også en mindre uheldig rolle i målet til 1-1, hvor Jack Grealish stod fri efter et hurtigt taget frispark. Men det skænkede ikke Wan-Bissaka den store tanke. 

– De tog et hurtigt frispark, det var uheldigt, men som du kan se, slog vi igen. 

– Vi tager en kamp ad gangen. Vi kom sløvt fra start i sæsonen, men vi er her nu. 

Med 2-1-sejren i bagagen er Manchester United nu på en delt førsteplads med rivalerne fra Liverpool med lige mange kampe spillet.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær: Sidste ti minutter føltes som en cupfinale

Næste artikel

Karakterbogen: Pogba viser vejen mod Villa

Relaterede artikler
Total
0
Share