Watford-manager: Vi havde gode chancer for at udligne

Watford-manager Javi Gracia erkender, at Manchester United var bedst i første halvleg, men ærgrede sig over, at hans mandskab ikke fik point efter en stærk præstation efter pausen.

Efter at have gjort rent bord i de første fire Premier League-kampe i sæsonen led Watford deres første nederlag lørdag, da Manchester United tog en 2-1-sejr med hjem fra Watford. United var 2-0 foran ved pausen, men Watford kæmpede sig tilbage i kampen og pressede på for at udligne til sidst.

Watford-manager Javi Gracia ærgrede sig over, at de ikke fik udnyttet nogle af deres chancer for at udligne sent i kampen.

– Vi var meget bedre i anden halvleg end i første halvleg. United spillede bedre i første halvleg, skabte flere chancer og havde bolden mest. I anden halvleg var vi i stand til at stoppe dem med at komme fremad og skabe chancer, og til sidst havde vi to gode chancer til at score. I dag fik vi ikke point, men jeg kan være stolt af anden halvleg, siger Javi Gracia ifølge BBC. 

– I første halvleg lukkede vi to mål ind, og derefter var det en hård kamp. Vi skulle presse højere, og vi havde det svært, men skulle forsøge at score to gange. Det var en skam (at det ikke lykkedes, red.), siger Watford-manageren.

På trods af nederlaget til United ligger Watford stadig på fjerdepladsen i Premier League.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Video: Gense Uniteds vigtige sejr over Watford

Næste artikel

Mourinho storroser defensiv trio

Relaterede artikler
Total
0
Share