Welbeck klar på Newcastle-trussel

Newcastle United har ikke levet op til den standard de satte for sig selv i sidste sæson, men det faktum narrer ikke Danny Welbeck.

Alan Pardews tropper var en af højdespringerne i forrige sæson, men lige så højt der er at flyve, lige så dybt er der at falde. The Magpies befinder sig i øjeblikket kun fire point fra stregen, men det skal ikke fjerne fokus fra den trussel, de fortsat udgør, mener Danny Welbeck.

– De har haft det svært i år, og det skyldes formentligt de mange skader, de har haft. Men man kan stadig se potentialet i deres trup. De har virkelig nogle stærke offensive kort – alle kender til spillere som Demba Ba og Papiss Cissé, siger Danny Welbeck til United Review.

Både positivt og negativt at spille Boxing Day

Danny Welbeck har fundet det svært at spille sig ind i startopstillingen med konkurrencen fra Wayne Rooney, Robin van Persie og Javier Hernandez, men i det travle juleprogram vil der højst sandsynligt blive spilletid til alle førsteholdsspillere.

Angriberen ser frem til det store, traditionelle Boxing Day-opgør mod Newcastle, men der er også negative aspekter ved at spille lige omkring jul.

– Det værste ved at spille på Boxing Day er, at man må tilbringe juleaften på et hotel, og ikke sammen med din familie. Jeg tror ikke, at folk uden for fodboldverden tænker over den side af sagen. Men som spillere ser vi frem til det tætte program, for har du en god række af kampe der, så ser det godt ud i det nye år.

Forrige artikel

Vinderen 24. december er fundet

Næste artikel

Taarabt: Varmer gerne bænken for Fergie

ANNONCE