Welbeck overvejer sin fremtid

Danny Welbeck overvejer sin fremtid i Manchester United efter uenigheder med manager David Moyes og erkendelse af sin plads i truppen.

Ifølge The Guardian så er Danny Welbeck så utilfreds med at blive brugt på kanten fremfor i angrebet at han nu overvejer sin fremtid i Manchester United.

Den 23-årige angriber har i denne sæson scoret 10 gange i løbet af de 32 kampe, som han han har spillet. Men de fleste kampe er han blevet brugt på kanten, hvilket har skabt frustrationer hos den lokalfødte offensiv.

Både Tottenham og Arsenal er ifølge avisen interesseret i Welbeck, som i løbet af sæsonen har haft flere uheldige episoder med David Moyes.

Blandt andet ytrede Moyes i december at han havde opfordret Welbeck til at blive efter træningen og give den lidt ekstra og henviste blandt andet til at det var det der havde gjort Wayne Rooney så god.

Men dette vakte undren hos Danny Welbeck efterfølgende:

– Det har jeg gjort lige siden jeg kom til United. Selvfølgelig har jeg været lidt skadet denne sæson, så måske har manageren ikke set mig så meget på træningsbanen, svarede Welbeck på det tidspunkt tilbage.

Selvom Danny Welbeck ligger og svinger mellem at være tredje og fjerde prioritet i angrebet, så har han især en vigtig kulturel status i klubben eftersom han er født og opvokset i Manchester. Derfor anses han af mange som at være en af de vigtigste kulturbærere i klubben, samtidig med at han er kæmpe fan af klubben selv.

Derfor vil det uden tvivl ikke skaffe David Moyes mere sympati, hvis Welbeck ender med at forlade klubben.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nani starter mod Everton

Næste artikel

The Guardian: Disse spillere kan være på vej ud

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share