Wenger og Klopp bedrøvede over Fergie-operation

Der er vigtigere ting i verden end fodbold. Det understreger de mange støttende beskeder, som er strømmet ind efter Sir Alex Fergusons hasteoperation lørdag. Klopp og Wenger melder sig i koret.

Lørdag aften kom det frem, at Manchester Uniteds legendariske træner gennem mange år Sir Alex Ferguson var blevet hasteopereret for en hjerneblødning. 

Siden da er støtten fra nær og fjern strømmet frem. Liverpools manager, Jürgen Klopp, er ligeledes blandt koret af chokerede eks-kollegaer. 

Tyskeren, som senest mødte den legendariske skotte, da hans hold spillede kvartfinale i Champions League for få uger siden, sender sin største sympati videre.

– Jeg mødte Sir Alex efter første kamp mod Roma. Han var der i selskab med Gerard Houllier, siger Klopp ifølge Manchester Evening News og fortsætter:

– Vi vekslede et par ord med hinanden. Da jeg hørte det (indlæggelsen, red.) på vej til London, kunne jeg ikke tro på det. Han var 100 procent i mine bønner i går, og det er han også i morgen. 

– Jeg ser frem til at se ham igen, slutter en rørt Liverpool-træner.

– Bare en uge siden, vi var sammen på Old Trafford

Også Fergusons mangeårige rival og kollega Arsene Wenger, som søndag havde sidste hjemmekamp i spidsen for Arsenal, sender sine dybeste tanker til skotten og hans familie.

Det fortalte franskmanden i sin afslutningstale på Emirates søndag. Det sker blot en uge efter, at Sir Alex overrakte et trofæ til Wenger som tak for mange års intens konkurrence på og uden for banen.

– Hos Arsenal går det os på, og jeg vil gerne ønske min manager-kollega Ferguson alt vel – og gerne hurtigt.

– Jeg var på banen med ham i sidste uge, og jeg tog ind for at se ham i hans boks efter kampen. Han var helt i topform.

Get well, boss!

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Neville: Sanchez har haft negativ effekt på Martial og Rashford

Næste artikel

Medie: Ferguson vågen og taler om sine resultater

ANNONCE