Wes Brown anbefaler Mandzukic-køb

Mario Mandzukic er stor, stærk og i stand til at holde på bolden. Og han ville være et fremragende køb for Manchester United, siger klubbens tidligere spiller Wes Brown i et interview med TalkSport.

Ifølge den evigt igangværende rygtestrøm er Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær på udkig efter forstærkninger til angrebet til januar. En af dem, der kobles til Old Trafford, er den 33-årige målræv Mario Mandzukic. Og hvis man spørger Wes Brown, ville kroaten være en fornuftig forstærkning.

– United skal ikke bare købe hvem som helst. De skal købe en, der passer ind i Oles planer. Men Mandzukic er kvalitet, og det har han vist prøver på i årevis, siger Brown til TalkSport.

– Han er stor, stærk og kan holde på bolden. Han ville være en god tilføjelse til truppen, også selvom han nok ikke er en langsigtet løsning. 

I øjeblikket råder Solskjær over Marcus Rashford, Anthony Martial og Mason Greenwood i angrebet. Manchester United har blot scoret 13 mål i sæsonens første 11 ligakampe. 

Holdets topscorer fra de forgangne to sæsoner, Romelu Lukaku, har indtil videre scoret ni mål i 13 kampe for Inter, der købte belgieren for 74 millioner pund. 

Mandzukic kan eftersigende købes fri af Juventus for cirka 10 millioner pund. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Nu skal United videre fra Gruppe L

Næste artikel

Solskjær glæder sig over Europa Leagues mange muligheder

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share