Wigan: Vi har mundtlig aftale med Keane

Will Keane kan blive holdkammerat med Nick Powell som lejesvend inden længe. Wigan Athletic mener, at de så godt som har en aftale på plads for den tilbagevendende angriber.

Manchester Uniteds unge bomber, Will Keane, er netop vendt tilbage fra en 16 måneder lang knæskade, og derfor er han naturligvis et stykke fra fordums styrke. Wigan Athletic og Owen Coyle vil gerne hjælpe ham med at komme tilbage på sporet.

– Jeg talte med David Moyes i onsdags, og da han (Will Keane, red.) netop er kommet tilbage fra en seriøs skade, så kommer aftalen naturligvis til at gå efter deres (Uniteds, red.) præmisser, siger Wigan-manager, Owen Coyle, til BBC Radio Manchester.

Will Keane fik et mindre slag for det engelske ungdomslandshold forleden, men skaden skulle ikke være slemmere, end at han snart kan tage på lejeophold.

– Jeg tror, at denne uge kommer for tidligt for ham, men hvis han kommer sig hurtigt, og lægestaben er enige, så kan vi råde over ham fra næste uge.

Will Keane har allerede fået førsteholdsdebut i Manchester United, og inden hans lange skadespause var der også udsigt til mere. Owen Coyle har været utrolig glad for Nick Powell-lejeaftalen hidtil, og ser frem til at få Will Keane under sine vinger.

– Han ved, hvor målet står, og så er han en holdspiller. Han er forud for sin tid i forhold til kendskab til spillet. Det bliver fantastisk at få sådan en kapacitet til klubben. Vi har allerede haft kæmpe succes med Nick Powell, og Will Keane er af samme kaliber.

Forrige artikel

Solskjær: Har altid beundret Fletcher

Næste artikel

United-legender åbner restaurant

ANNONCE