Solskjær: Har altid beundret Fletcher

Den tidligere måltyv er glad for at se, at Darren Fletcher er på vej tilbage mod toppen.

Ole Gunnar Solskjær, der nu er træner i norske Molde kunne gennem sine sene år i klubben følge Fletchers udvikling op igennem ungdomsakademiet. Og han er lykkelig over midtbanespillerens vej tilbage mod førsteholdet.

Det siger United-legenden i et interview med SkySports efter at ”de røde djævles” nummer 24 ser ud til at kæmpe sig tilbage fra den tarmsygdom, der over to omgange har holdt ham ude i længere tid.

– Det er fantastiske nyheder, at Darren er på vej tilbage. Jeg var i Manchester for en måneds tid siden, hvor jeg var heldig at støde ind i ham og han sagde, at han var ved at komme sig.

Solskjær har altid haft et ekstra øje til Fletchers udvikling, da han allerede tidligt i midtbanespillerens karriere fik øjnene op for ham. ”The baby faced assassin” var således både med i hans debut for reserveholdet og for det skotske landshold.

– Jeg spillede faktisk i Fletch’s reserveholdsdebut for Manchester United, jeg var hos reserverne en del dengang. Jeg er ikke sikker på han var fyldt 16, men jeg husker det var en kamp mod Everton, og du kunne allerede dengang se, at du kiggede på et enormt talent.

– Han havde selvtillid, men var også ydmyg. Han havde en enorm arbejdsindsats, men det jeg lagde specielt mærke til var hans måde nærmest at flyde på banen og glide gennem kampene. Det kom naturligt for ham, han fik den svære del af spillet til at se let ud.

Stor mental styrke

Over årene har Darren Fletcher desværre måtte træde ud af lyset fra førsteholdet på grund af en slem tarmsygdom. Solsjkær er ikke i tvivl om, at det først og fremmest er Fletchers enorme mentale styrke, der har holdt ham motiveret for at kæmpe sig tilbage gang på gang. Og det var noget, han allerede lagde mærke til i ungdomsårene.

– Jeg beundrede hans mentale styrke, han havde aldrig ærefrygt for stedet og følte sig godt tilpas – han følte sig hjemme på Old Trafford.

– Der er intet sværere end følelsen af ikke at vide, om du vil være i stand til at komme tilbage men heldigvis ser det ud til, at det kommer til at ske for ham og jeg kunne ikke være mere glad på hans vegne.

Darren Flether var sidst i aktion 8. november, hvor han fik alle 90 minutter i 0-1 nederlaget til Stoke.

Forrige artikel

Reserven Anderson: Jeg elsker United

Næste artikel

Wigan: Vi har mundtlig aftale med Keane

ANNONCE