Wilfried Zaha reflekterer over tiden i “helvedet” Manchester United

Da rygterne om, at han ikke spillede, fordi han havde været sammen med David Moyes’ datter, florerede, savnede Wilfried Zaha opbakning fra klubben. Det fortæller den nuværende Crystal Palace-spiller i et ærligt interview med mediet ShortList.

Wilfried Zaha har beskyldt Manchester United for ikke at give ham den fornødne opbakning, efter han skiftede til Old Trafford for 10 millioner pund i 2013. Den dengang 19-årige offensivspiller fik en fem og et halvt år lang kontrakt af Sir Alex Ferguson, lige inden skotten gik på pension. Men under David Moyes fik han kun to Premier League-kampe, før han blev udlejet til Cardiff i januar 2014. 

I dag er han 25 og har stor succes i Crystal Palace. Men han er stadig skuffet over tiden i United, som han beskriver som “et helvede” overfor mediet ShortList. 

– Der var rygter om, at jeg ikke fik spilletid, fordi jeg havde været sammen med David Moyes’ datter. Ingen i klubben forsøgte at dementere det. Jeg kæmpede med de her dæmoner alene, de her rygter, som jeg vidste, var falske. 

– Alt det skulle jeg forholde mig til som 19-årig. Jeg boede i Manchester alene, langt væk fra alle, fordi der havde klubben bestemt, at jeg skulle bo. De gav mig ikke en bil, som de gjorde til alle andre spillere. Jeg levede i det her helvede alene, langt væk fra min familie, og jeg tænkte; “hvis ikke det her gør mig stærkere, hvad gør så?” 

– Jeg havde mange penge, men jeg var stadig deprimeret. Folk tror, at du er anderledes, når du har penge og berømmelse, og derfor behandler de dig også anderledes, siger Zaha. 

Du kan læse hele interviewert med Wilfried Zaha her. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pogba: Vi var ikke i problemer

Næste artikel

United afviser ikke tilbagekøb af Memphis

Relaterede artikler
Total
0
Share