Wilkins: Lampard perfekt til United

Den tidligere Chelsea-assistent Ray Wilkins opfordrer Frank Lampard til at skifte til Manchester United.

Frank Lampard og Manchester United vil være det perfekte match. 

Sådan lyder den kontante melding fra Ray Wilkins, der ud over at have spillet for Manchester United også har været assistentræner i Chelsea. Han opfordrer således den 34-årige midtbanespiller til at skifte Stamford Bridge ud med Old Trafford. 

– Han (Lampard, red.) ønsker at fortsætte på det højeste niveau og vinde titler. Og der findes ikke et højere niveau end Old Trafford, siger Wilkins til BBC Sport. 

– De har mesteren i at få det optimale ud af veteranerne i Sir Alex Ferguson, så jeg tror, det vil være et fantastisk skifte for Frank, men også en god handel for Manchester United, fortsætter Wilkins, der peger Paul Scholes og Ryan Giggs som to eksempler på det. 

Chelsea-manager Rafa Benitez sagde i slutningen af sidste år, at Frank Lampard forlader Chelsea, når hans kontrakt udløber til sommer. 

Flere engelske medier skrev dog i søndags, at Chelsea alligevel har indledt forhandlinger med Lampards repræsentanter om en forlængelse. Der sker efter en periode, hvor Lampard har været en af klubbens bærende kræfter på midtbanen. 

Forrige artikel

Flere rejser tilbydes til Manchester United - Real Madrid

Næste artikel

PSG lurer på Ronaldo

ANNONCE