United mangler fortsat at bekræfte salg

Salget af Robin van Persie til Fenerbahce er nok gået de færreste United-fans forbi, men alligevel mangler Manchester United fortsat at bekræfte salget.

Da Robin van Persie forleden fløj afsted i privatfly fra Manchester mod den tyrkiske storby, så lignede det hollænderens endeligt i Manchester United.

Da han efterfølgende blev præsenteret på Fenerbahce medier, så skulle det være ganske sikkert.

Og da han derefter gik ind på Şükrü Saracoğlu og tog et par pasninger med sin søn, så burde al tvivl om et salg af hollænderen var stemplet godt og grundigt til jorden.

Men selvom der nu er gået næsten to uger siden ovenstående skete, så har Manchester United fortsat ikke fra officiel side bekræftet salget eller afgangen af angribere på klubbens medier.

Istedet har der været en konsekvent tavshed hos den engelske klub, som dog endelig i dag tog en lille, men nævneværdig afsked med angriberen, der kom til Manchester United og nærmest sikrede klubben sit 20. mesterskab.

I løbet af i dag blev spillerprofilen med nummer 20 på ryggen og navnet Robin van Persie således slettet fra Manchester Uniteds hjemmeside uden dem mindste form for afsked eller andet.

En forklaring på tavsheden hos Manchester United kan måske findes i Robin van Persie kryptiske tak til Ed Woodward på pressemødet i Istanbul. Her takkede han Manchester Uniteds direktør for rullende kameraer for sin håndtering af handlen.

Efterfølgende kom der presseskriverier om at de to klubber fortsat ikke var blevet enige om enig om transferprisen. Noget som klubben formentlig først vil få styr på, før der meldes noget ud til både hjemmesiden og børsen i New York, hvor 10% af klubben er børsnoteret.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Lokalavis: United vil hente Cristiano Ronaldo tilbage

Næste artikel

Wilson vil imponere i USA

ANNONCE