Woodward optrådte på ekstraordinært ‘Fans Forum’-møde

Det ekstraordinære møde blev sat op på baggrund af fansenes store kritik af den foreslåede udbryderliga.

Et par gange årligt mødes repræsentanter fra Manchester United – blandt andet Ed Woodward – med nogle af klubbens fans for at diskutere klubbens gang. I dag, fredag, var der indkaldt til et ekstraordinært møde på baggrund af udbryderliga-fadæsen.

Her var blandt andet Ed Woodward igen med, og han havde inden da fået et brev underksrevet af deltagerfansene, hvori det blandt andet stod, at fansene har nul procent tillid til Glazer-familiens ejerskab.

Woodward besvarede ifølge Andy Mitten dette med at gentage Joel Glazers undskyldning fra sidste uge, og han understregede, at klubbens ejere er bevidste om at inddrage klubbens fans og sikre, at deres interesser er forstået og respekteret i fremtiden.

– Det er klart, at vi ikke gjorde det godt nok for Super League-beslutningen, og det her møde i dag er første skridt på vejen til at få det på plads, siger Woodward på mødet ifølge Mitten.

– Jeg ved, at i alle er sure og føler jer snigløbet på grund af den manglende konsultation og på den måde, som forslaget ikke bundede i det helt vitale princip om åben konkurrence. Ordentlig diskussion om det havde afhjulpet de fejl, der blev blev taget, siger han.

Ed Woodward forsikrede fansene om, at klubben er kommet økonomisk godt igennem den nuværende krise, der er opstået på grund af pandemien, og at de ikke er interesseret i at prøve at genoptage idéen omkring en udbryderliga.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Journalist: Cavani bliver i United

Næste artikel

Podcast: Romersk nedslagtning og Liverpool-optakt med quiz

ANNONCE