Woodward: Vi mangler få kontraktforlængelser

Spillere som David de Gea, Marcus Rashford, Ander Herrera og Juan Mata er alle i kontraktforhandlinger med Manchester United, og Ed Woodward er fortrøstningsfuld.

Over den seneste måneds tid har spillere som Anthony Martial, Phil Jones, Scott McTominay og Ashley Young alle forlænget deres kontrakter med Manchester United. Der mangler stadig flere topspillere, der skal have forlænget deres kontrakter – heriblandt Marcus Rashford og David de Gea – men Ed Woodward er fortrøstningsfuld.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi er langt igennem de (kontrakter, red.), vi havde planlagt at forlænge i denne sæson, men selvfølgelig vil vi afslutte de sidste par så hurtigt som muligt, fortæller Ed Woodward i forbindelse med den kvartale regnskabsafsløring.

Her fortæller Uniteds administrerende direktør også, at Manchester United vil stå bedre i kontraktforhandlingerne til sommer.

– Muligvis, når vi kommer til sommeren, er vi i en langt stærkere position med hensyn til kontraktvarighederne med vores nøglespillere.

Selvom at der er et par spillere, Woodward mangler at forlænge med, er han tilfreds med arbejdet indtil videre.

– Vi er glade for at have sikret aftaler for at udvide kontrakterne fra en række af vores spillere, Anthony Martial, Scott McTominay, Ashley Young, Phil Jones og Chris Smalling, siger Woodward. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Nekrolog: En af de vigtigste personer i Uniteds nyere historie

Næste artikel

Podcast: PSG-problemer og optakt til Chelsea

ANNONCE