Young håber på ny United-aftale

Ashley Young vil gerne blive på Old Trafford, selvom han endnu ikke er blevet tilbudt en kontraktforlængelse

30-årige Ashley Young blomstrede op hos Manchester United i sidste sæson, og det har givet englænderen blod på tanden.

Youngs nuværende kontrakt udløber dog om 12 måneder, og nu indrømmer midtbanespilleren, at han stadig ikke har modtaget et udspil fra klubben.

– Jeg er i en af verdens største klubber, så jeg ønsker at blive her så længe som muligt. Det er lige præcis det, jeg vil. Jeg tror, at mange var sikre på, at jeg havde det på plads (en ny aftale, red.), men det har jeg ikke. Det er i klubbens hænder nu, så jeg må vente og se, hvad der sker, siger Young ifølge Espn.

Ashley Young skiftede fra Aston Villa til United i 2011 i en handel på op mod 20 mio. pund.

Efter en god start i Manchester løb Young imidlertid ind i et formdyk, og han var en af de mest udskældte spillere i katastrofesæsonen under David Moyes.

I løbet af det sidste halve år under van Gaal er det imidlertid lykkedes Young at presse en underpræsterende Angel Di Maria ud på bænken og overtage hans plads i startopstillingen.

– Jeg håber, at vi kan løse det. Der har været indledende samtaler, så jeg koncentrerer mig bare om at komme ud på banen og lade min agent tage sig af det

– Jeg var glad for, hvordan tingene gik i sidste sæson (…) Nu er det en ny sæson, og jeg må tage selvtilliden med over og bygge videre på den. Jeg håber, det kommer til at gå lige så godt som sidste år, siger Young.

Ashley Young spillede 26 kampe i Premier League under Louis van Gaal, hvilket er det højeste antal i en sæson for englænderen siden skiftet fra Villa Park. 

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Busquets: Pedro i tvivl om sin fremtid

Næste artikel

Barca åbner op for Pedro-salg

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share