Young vil have mere af det samme

Manchester United udraderede i går Arsenal med hele 8-2, hvilket har fået flere eksperter til at gå i ekstase over de engelske mestres nuværende form. En…

Manchester United udraderede i går Arsenal med hele 8-2, hvilket har fået flere eksperter til at gå i ekstase over de engelske mestres nuværende form.

En af søndagens hovedpersoner Ashley Young var da også godt tilfreds med den kollektive indsats.

”Vi gjorde vores arbejde fra første til sidste minut. Vi var fremragende i dag. Vi mødte et Arsenal-hold, der havde en offday, og det straffede vi dem for. Man kan se, hvordan vi hele tiden søger frem i banen og forsøger at skabe chancer fra første til sidste minut. Vi var fremragende i dag. Fra målmanden til angriberen,” siger Young til ManUtd.com.

Den dobbelte målscorer stiller sig dog ikke tilfreds med storsejren. Således håber den engelske landsholdsspiller på, at United kan fortsætte de gode takter.

”Det var en fantastisk holdindsats, og forhåbentlig kan vi fortsætte i samme spor resten af sæsonen,” fortsætter Young, før han roser Wayne Rooney og David de Gea.

”Drengende er glade for, at han (Rooney, red.) scorede hattrick. Jeg tror endda, at han ville lade Giggs tage straffesparket, hvilket viser, hvilken type menneske han er.(…) Det var en fantastisk redning. Vi har set til træning, hvor god han (de Gea, red.) er, og han viste det igen i dag,” siger Young.

Manchester United topper i øjeblikket Premier League foran de bitre rivaler Manchester City på en bedre målscorer.

Forrige artikel

David de Gea vild med Old Trafford

Næste artikel

Oplev Fergusons 25 års jubilæum live

ANNONCE