Zlatan er utilfreds med afslutningerne

Manchester United skuffede fælt, da de på hjemmebane kun formåede at spille 0-0 mod Hull. Zlatan mener, at holdet skal være bedre til at afslutte.

United kunne for alvor melde sig ind i kampen om top-4 og Champions League, da holdene over smed point tirsdag aften. Det skulle dog ikke være. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

United spillede dårligt og uden kreativitet, men der var stadig chancer, der burde være vekslet til mål. Tættest på var Mata med godt ti minutter igen, men spanieren formåede ikke at passere Jakupovic tæt under mål.

United svenske angriber, Zlatan Ibrahimovic, havde også et par enkelte muligheder, og han var efterfølgende frustreret over holdets manglende skarphed.

– I dag synes jeg ikke, det handlede om held. Held handler om, at du på dårlige dage scorer på halve chancer. I dag havde vi flere store chancer, men vi scorede ikke. Det er hvad der sker, siger svenskeren til MUTV.

– Det ville have være dejligt at vinde i dag med tanke på, at de andre smed point. Men hvis du ikke scorer, vinder du ikke. Vi havde mulighed for at komme tættere på top fire, men det er ikke en gang mit mål. Jeg vil vinde ligaen, men hvis man ikke vinder, kommer man end ikke tæt på det.

Det var altså endnu en skuffende hjemmekamp for United. Næste opgave er på søndag, hvor de ude gæster mestrene fra Leicester.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho: Vi kan kun vinde, hvis vi scorer

Næste artikel

The Guardian: United enige med Griezmann

ANNONCE